onsdag 24 mars 2010

Om programmet "Debatt" i SVT 2

Samma kväll som jag var frilansare (den historien finns att läsa i föregående inlägg) så var även min gode vän och partikamrat William Petzäll hemma hos mig och sov över. Idag har vi båda blivit uppmärksammade i media, vilket antagligen inte var sista gången för någon av oss, hehe :)

För de som såg debatten, så fanns det även ett allvar i den. David von Arnold, medlem i SDU Malmö riskerade livet när han råkade ut för ett knivöverfall på grund av att han besökt en skola. Både jag och många andra i SDU är givetvis beredda att utstå allehanda verbal och skriftlig skitkastning, synnerligen från folk som själva vill vara anonyma. Det är väl snarast något man får räkna med om man väljer att tala fritt om vad man tycker och tänker. Så långt är det egentligen inga konstigheter.

Däremot är jag lite orolig över hur en del människors syn på demokrati och yttrandefrihet egentligen ser ut. Exemplet ovan är långt ifrån unikt, det finns flera dokumenterade fall där våra politiska företrädare blivit överfallna i fysisk mening.

Med anledning av att vi är i full gång med skolbesök, samt det som hände David så valde teveprogrammet "Debatt" att låta kvällens diskussioner handla om just detta ämne. En stund in i programmet var William igång och slogs verbalt mot i princip resten av de inbjudna debattörerna, det blev en jävla fart i honom efter ett tag. Men precis som det ska vara så stötte både David och William på motstånd i sin argumentation. Nu var i och för sig David och William ganska ensamma i diskussionerna, jag fick uppfattningen att resten av de medverkande i olika grad var negativa till SD i största allmänhet. Undrar hur resonemangen går på SVT? Ska det verkligen behövas ett tiotal motdebattörer för att möta två SDU:are i en debatt?

1 kommentar:

 1. Den militära maffian U$rael's agenter i EU avslöjas t.ex. den falska kristen agenten Robert SCHÖTT (f. 1953-) opererar nu EU, fullkomligt organiserade sättet . Speciellt de svenska institutionerna blev ju värst drabbade för att den klanen SCHÖTT har dominerande makt över både svenska(!)kyrkan och svenska(!)rättsväsendet.
  - Vem är den oförskämda mäktiga ledaren då?
  - Avslöjade noga, här: den sionistiska polit-prostituerade provokatörens sanna namnet är: Claes Robert Axelsson Schött; sanna födelsedag. 19530527 och den judiska bastardens gömställe/adressen, här i hjärtat av huvudstaden: Grevgatan, 114 53 Stockholm
  Agenten Claes Robert Axelsson (Schött) bor med en hora som utnyttjar hennes efternamn:
  Marie Schött (född 21 October 1952/ett år äldre)
  Under året (2009) har Marie Schött, Lisa Swanson och Fredrik von Beetzen avsagt sig sina uppdrag som nämndemän. Låtsas agenden att lura allmänheten: Kyrkopolitiska frågor/Kyrkovalet: Inför kyrkovalet den 20 september bedrevs kampanjarbete inom församlingen främst av de som kandiderade till kyrkofullmäktige. Moderaterna behöll egen majoritet med 11 av 19 ledamöter i kyrkofullmäktige.
  Stiftfullmäktige och Stiftsstyrelsen i Stockholm stift för Stockholms Stad och län: Marie Schött
  - Vilken stift?
  - Kyrkostift!
  - Vilket parti som accepterade att bli täckmantel för denna judiska härvan?
  - Moderaterna; masonry imperialisternas mest gynnnade gänget som hjälper till att "legalisera plundringen"
  - Vem som avslöjar den här sista delen av info-kommuniké?
  - Hedvig ELEONORA, lika tjuvaktiga i samma härvan:
  http://moderaterna.net/hedvig-eleonora/2010/02/09/verksamhetsberattelse-2009/
  http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=920&Itemid=1
  http://www.dagen.se/blogg/
  Sverige är ett satellitland som ständigt bedras/hjärntvättas t.o.m. undermineras av förrädare; ännu värre, allra största kloakråttor sitter inne i hjärtat av statskicket. Då är det inte konstigt att Svenska Kyrkan är inte svenskarnas alls och Jesus bedras under den falska flaggan eftersom finnes judiska polit-horor som Robert SCHÖTT: Jesu-hatare, opererar nu både religösa och rättvesentliga områdena. Sådana agenternas sanna hebreiska förfäder som mördade Jesus. Kvinnliga råttan Marie SCHÖTT är enkla biträdande agent under befälet av råttan Robert. De både arbetar(!) för samma syftet: tjäla både info och pengar, placera i förfädernas terrorlandet: U$rael. Och de gör detta...
  - Varför då andra figurer i kyrkan blundar för sådana skamliga helt förrädiska affärer?
  - De utvalda av systemet och systemet är förrädiskt/bögigt/pervers. De samtliga skìter in ibibeln och det blir inte konstigt att de inte blir ororliga av varandras smuts. De som förlorade mänskliga andan sedan länge kan inte ens bli oroad; även en sann kloakråtta har mer mänskliga refelekser än sådana falska kyrkostift. Fega perverso-parasiter de allihop...
  - Jesus Krist skämmas över detta israelanknytna rånareligan!
  - Definitivt! Håller med dig!
   
  +++++
   
  Kristina S. ÖHOLM

  SvaraRadera

MediaCreeper