tisdag 15 februari 2011

Frick vs Federley


Hej kära blogg!

Eftersom det igår var alla hjärtans dag, hade hockeyklubben gratis inträde för alla tjejer. Det är som bekant ingen hemlighet att jag tänker med plånboken, så jag såg min chans att spara in några slantar på inträde. Resultatet ser ni på bilden!

Och ja, jag kom in gratis på "tjej"-biljett!

Så jag stod alltså i den annars så testosteronstinna klacken i tjejoutfit och hejade fram KIK som tyvärr förlorade på hemmis. För att förena nytta med nöje hjälpte jag "Legion 044" (vår lokala supporterklubb) med att samla in pengar till dagens tifo! Tifot bestod i urklippta hjärtan av papp, i både grönt och vitt, ett hjärta på varje stol i hallen. Således gick jag runt i högklackat med tifo-hinken och tävlade mot "Tulle" i vem som kunde få in flest slantar. Gissa vem som vann? ;)

En dam i 50 års åldern spanade in min häck och förklarade lite generat att hon gärna hade velat byta bakdel med mig. Det var nog första gången på säkert tio år som JAG lyckades bli generad över något! :)

Nåväl, många i mitt kära parti har givetvis kommenterat min sexiga approach. Hittils har jag fått mycket beröm över att jag är betydligt snyggare än Fredrik Federleys alternativa ego "Ursula". Dessutom anser jag att det är mer hard-core att vara "kvinna" på en hockeymatch än att låta sig fotograferas för rysk blaskdricka på något hippt inneställe. Inte bara det, som sagt, jag är fan så mycket hetare än Ursula.

Fotnot: Nej, detta är inte på något sätt sanktionerat från partitoppen, antagligen kommer Björn påpeka vilken tvättäkta fjolla jag är ;)

1 kommentar:

MediaCreeper