torsdag 10 mars 2011

Jag gillar olika!

Har fått en del kommentarer och nyfikna frågor med anledning av att min tid på "politiskt inkorrekt" uppmärksammats i dagarna av en del medier. Det har blivit någon form av prestige i att hitta kopplingar mellan PI och SD, samtidigt har jag skrivit artiklar / insändare under eget namn.

Men det kanske är så att det som finns mitt framför näsan aldrig hittas, brukar vara så när jag springer runt och panik ska hitta plånboken etc :)

Nåväl, Kristianstadsbladet väljer att göra en nyhet av detta och i sak ska jag absolut inte gnälla på innehållet. Dock ringde jag upp dem och påpekade att den där historien om att jag utgett mig för att vara journalist från Kbladet är från början påhittad. Hela historien refererar till ett samtal jag hade med en av killarna på UMR (Ungdom Mot Rasism). Samtalet var inspelat och jag har även spelat upp hela samtalet för en av Kristianstadsbladets journalister. Dock skrev de artikeln ändå, även om de höll sig till att jag var "anklagad" för att falskeligen ha utgett mig för att vara en av deras journalister.

Nåväl, jag påpekade faktiskt detta för Kbladet idag och de har lovat mig en rättelse, vilket jag faktiskt är glad över. Det är sant att jag sa att jag var journalist (vilket jag indirekt var - för PI, som egentligen är en blogg)men jag har aldrig nämnt någon tidning vid namn, därav att jag utgav mig för att vara frilans.

Och när Kbladet samtidigt kommer med "avslöjandet" att jag skrivit för Politiskt Inkorrekt, ja då kan man väl knappast säga att jag farit med osanning. PI har ungefär lika många läsare som sydsvenskan på internet så någon form av medie bör man faktiskt kunna betrakta PI som.

Dock är jag inte på något sätt aktiv på PI längre, detta eftersom jag numera är invald som politiker i Kristianstad. Och nej, SD och PI har inga kopplingar någonstans. För egen del blev jag själv tvungen att välja mellan PI och SD när det stod klart att jag var officiellt invald som företrädare för SD, valet blev det senare. Efter valresultatet har en styck artikel publicerats på PI som ursprungligen är skriven av mig och det är en insändare om kärnkraft.

Nåväl. Eftersom jag gillar olika, så tycker jag det är jättebra att "medier" som Politiskt Inkorrekt och även andra liknande siter också finns som ett komplement till dags- och kvällstidningar.

6 kommentarer:

 1. Säg nästa gång att du gör ett reportage för "Byaradion" i skåne. Får du så gärna om det behövs i något sammanhang. :-)
  Peter polack.

  SvaraRadera
 2. Inga kopplingar alls mellan SD och PI? Nu tycker jag nog att du handskas lite ovarsamt med sanningen. Sist jag kollade så gick iallafall kontonumret dit alla läsare uppmanas att skicka pengar till en viss Kent Ekeroth (SD). Det är väl en koppling om något. Apropå din artikel om Pride på PI så undrar jag följande: När har SD någonsin gått i täten för frågor om HBT och jämställdhet? Partiet är ju känt för sin konservativa syn på familjen och könsroller etc. Nu skriver du en artikel om att SD värnar om utsatta grupper, MEN lägger givetvis till hotet från islam. Så otroligt billigt - ni bryr er bara om det går att ställa i förhållande till islam. Patetiskt!!

  SvaraRadera
 3. Välkommen till offentligheten. Läser i din profil att du är en kille med "en lite egen konservativ syn på livet". Vad i h-e menas med det? Du har en personligt utarbetad politisk praxis eller vad? Och vad ingår i den? En liten mix av...allt möjligt du har stött på och gillar..?(Nu blev det kanske lite svåra ord, men det är lika bra du vänjer dig ;)

  Sen tycker jag det är helt otroligt att SD har lyckats hitta någon som vill driva HBT-frågor inom partiet. De har gjort sig kända för att strunta fullständigt i allt som rör HBT-frågor och jämställdhet. Blir väldigt nyfiken på hur ert möte gick till. Var det Jimmie själv som ringde upp eller :)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket parti driver "straightfrågor" då? KD? Varför ska människor delas upp när det passar gruppen i fråga, medan det är fruktansvärt i andra sammanhang? Lägg ner hyckleriet!

   Radera
 4. Du är grym! Sverige behöver fler som du som vågar stå upp. Tack.

  SvaraRadera
 5. 바카라사이트 바카라사이트 クイーンカジノ クイーンカジノ 188bet 188bet 10bet 10bet クイーンカジノ クイーンカジノ 711

  SvaraRadera

MediaCreeper