lördag 16 januari 2010

Arbetsgrupp bildad

Då var en lokal arbetsgrupp bildad i Kristianstad. Syftet är att med tiden kunna skapa en lokalförening inom SDU som ska täcka nordöstra Skåne. Det blir alltså Osby, Östra Göinge, Hässleholm och Kristianstad kommuner. Jag är övertygad om att många ungdomar kan bidra i valrörelsen. Närvarande var från vänster: Chang Frick, Thale-Marie Haugen Claesson, Marlen Jensen, André Jonsson och Charlott Qvick.


Utöver detta så kommer vi träffas regelbundet för att följa upp arbetet. Alla ungdomar som är nyfikna eller intresserade av vår politik är välkomna att titta förbi på söndagar. I första hand kan man skicka ett mail till mig och anmäla sitt intresse: chang.frick@sverigedemokraterna.se

Glöm inte heller att medlemsskap i SDU är gratis och du kan registrera dig på http://www.sdungdom.se/. Så fort en ny medlem i vårt område är registrerad tar vi kontakt med denne.

4 kommentarer:

 1. En resande i Sverigedemokraterna?
  Du kanske ska tala om att du är en sk "tattare"

  SvaraRadera
 2. Ja, i SD finns alla sorters människor. Delar man bara Sverigedemokraternas värdegrund så är man välkommen som medlem. Tyvärr tror många att SD gör skillnad på etnicitet, vilket är helt fel.

  SvaraRadera
 3. vad står sd för, om de nu inte gör skillnad på etnicitet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De står för allt som är bra i samhället.

   Radera

MediaCreeper