måndag 23 december 2013

Chokladkukar och en chefredaktör som äter söta hästar

"Det var mört, blodigt och gott"

Trodde du att juletider står för värderingar om att vi ska vara snälla och omtänksamma? Tyvärr får vi göra dig besviken. I sociala medier avslöjar nu allt fler helt öppet vilken värdegrund de innerst inne har. En av dem är Henrik Eriksson, chefredaktör på skandalbloggen "Nyheter24" som stolt förklarar att han ätit upp en söt och oskyldig hästbebis.

-Det var mört, blodigt och gott, skryter och skrävlar han på twitter samtidigt som han visar en bild på sin tallrik med likdelar från den oskyldiga hästungen.Nedan ser ni bilder på uppstyckade likdelar från det som en gång var en oskyldig islandshäst. Vi vill varna alla läsare för starka bilder.När Henrik konfronteras på twitter med att han genom sin jultallrik öppet ger sitt stöd till vansinnigt mördande av små söta oskyldiga hästbebisar väljer han, i sann chefredaktörstil, att skylla allt på sin intet ont anande och i sammanhanget helt oskyldiga syster. Vi på bloggen tar starkt avstånd och fördömer detta beteende. Nedan ser ni beviset på hur han försöker projicera sin skuld på familjemedlemmar, trots att det är juletider och vi ska vara snälla mot varandra.

 

Tar avstånd och fördömer

Kanske hade vår kära hästbebis drömmar och visioner om att i framtiden bli en erkänd tävlingshäst i hästhoppning, eller drömde den kanske om att bli en stolt travhäst? Detta kommer vi aldrig få veta, tack vare samvetsfria mördare som Henrik Eriksson.

Flera anonyma källor till bloggen uppger att de tar avstånd och fördömer Henriks agerande. 

-Jag kan inte annat än att ta avstånd och fördöma. Julen ska ju vara en trevlig och familjär högtid, inte en uppvisning i bestialiska mord, förklarar en förtvivlad twittrare som vill vara anonym i rädsla för Henriks långa kniv och gaffel.

Föräldrar i chock

Det är inte bara Henrik Eriksson som förstör julefriden i sociala medier. I ett unikt fotografi som jag nu avslöjar på bloggen ser vi hur en chokladtillverkare skrämmer intet ont anande svenskar. Återigen varnar jag för starka bilder. -Den liknar ju pappas, skrek en dotter i familjen när hon skulle hämta chokladgodiset i köket. När vi pratar med mamman i familjen får vi förklaringen.

-Hon syftade på den vänstra tomtens skägg. Pappan i familjen har ju ett sådant där lösskägg när han är utklädd till tomte och delar ut julklappar, förklarar den skamsne mamman.

"Vem vill inte snaska kotte?"

När vi når chokladfabrikören över telefon vill han först inte erkänna sitt misstag, men efter en stund får vi en förklaring.

-Vem vill inte snaska lite kotte när julgröten lagt sig tillrätta efter Kalle Anka? Det frågar sig den perversa chokladtillverkaren samtidigt som han flåsar i telefonen.

Chang Frick i nådens år 2013

Ps. Smådetaljer i ovan reportage kan möjligen avvika något från hur andra uppfattar verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MediaCreeper