söndag 22 december 2013

Videoreportage från Kärrtorp - Legitimeras vänsterextremister?Efter förra helgens attack, utför av den nazistiska organisationen "Svenska Motståndsrörelsen" arrangerades en protest under dagen, vilken svensk media rapporterat om.

En del människor har valt att inte delta i manifestationen, trots att de säger sig vara emot såväl nazism som rasism. Detta på grund av att autonoma och vänsterextrema element också skulle delta, vilka enligt många kritiker anses ligga bakom många våldsdåd mot politiska motståndare.

Även partiet Sverigedemokraterna valde att bojkotta demonstrationen med hänvisning till dessa element. De menar att man ska ta avstånd från allt politiskt våld, såväl vänsterextremt våld som högerextremt.

I reportaget intervjuas bland annat ordföranden för Sverigedemokraterna Stockholms Stad, Linus Bylund samt även partiordföranden för Socialdemokraterna, Stefan Löfvén.

3 kommentarer:

  1. Tack, bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte förstå att (S) Stefan Löve´n väljer att tåga med våldsvänstern?

    SvaraRadera
  3. jag har "hört" att vänstermänniskor falskeligen har planterat ut svastikas runtomkring Kärrtorp för att sedan beskylla vissa högergrupper för densamma, jag har också Hört att afa och smr stämde träff för att "göra upp" i Kärrtorp och afa gömde sig i resten av folkskaran, vad vore trots allt vänstern och expo om inte högern fanns?

    SvaraRadera

MediaCreeper