onsdag 18 december 2013

Lackmustestet

På söndag är det demonstration. I Kärrtorp. Nu ska det visas enad front emot Nazister. En gång för alla. De som attackerade folk med barnvagnar och pensionärer. De där människorna som hatar sådana som mig, hälften jude och hälften zigenare.

Jag har en mycket enkel, men relevant fråga. Kan jag delta i tåget utan att få stryk av autonoma element? Det är en öppen fråga. Alla ni som tänker delta, allt från Löfvén och Ullenhag till den mest engagerade antirasist och AFA-aktivist, kan någon av er garantera att en "judezigenare" som Chang Frick kan delta i en demonstration emot Nazism, utan att få stryk av någon av er?

Anledningen att jag frågar är enkel. Jag har tidigare varit vid liknande uppslutningar. Det har slutat med att jag blivit sparkad i ryggen, andra ville börja boxas och det enda som garanterat att jag inte åkt på stryk har varit poliser i närheten - inte ni andra som går med i tågen och är tysta.

Om tvättäkta nationalsocialister som t ex SMR skulle få makt i Sverige, då skulle jag vara den första på deras lista. Smaka på det, farsan var tattare och morsan är judinna. Kan jag ha en värre stamtavla ur en nazists ögon?

Om det är så att alla ni andra från Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Folkpartiet och Vänsterpartiet med flera, inte kan ge mig ett sådant löfte - vad är då demonstrationen värd? Om jag dyker upp, där och då i Kärrtorp och autonoma element börjar slå på mig, kommer ni ställa er emellan eller kommer ni stå tysta?

Själv frågar jag mig om jag vågar mig dit på Söndag.
Om inte annat som ett lackmustest.

Ps. Så här gick det en annan gång på kristallnatten

8 kommentarer:

 1. Det hade varit kul att veta, även om jag är orolig för din hälsas skull och därmed, tyvärr, avråder från att gå dit. En vän har blivit nedslagen under en demonstration mot rasism under en kristallnatt när han hade med sig Israels flagga. Han är halvjude och blev misshandlad under kristallnatten för han bar Israels flagga, av folk som säger sig värna om antirasism. Inte konstigt att man inte kan ta den rörelsen riktigt seriöst.

  Det slår liksom slint i huvudet på många som inte klarar av att se en individ med grupptillhörigheter, utan enbart ser grupptillhörigheter manifesterade i en individ.

  Det är väldigt sorgligt egentligen, men så ser situationen ut.

  /ayanami rei @ayyanami

  SvaraRadera
 2. Jag är av samiskt blod. Går gärna tillsammans med dig i demonstrationen. Kan fi få ihop lite fägade och arabiska snubbar, skulle vi vara PainIn The... Hör av dig
  tobbe.sundelin@tele2.se

  SvaraRadera
 3. Chang må icke välja bort att fara dit och göra reportage av manifestationen som samlar flera så kallade liberala politiker, eftersom det är av allmänintresse att få se vad som står på banderoller och annat under vilka Ullenhag & c/o skall tåga tillsammans med element från våldsvänstern. Som zigenarjude är du ju dessutom "expendable", så eventuellt våld mot din person är av absolut underordnad betydelse i sammanhanget.

  Jag tar avstånd och fördömer min groteska humor. Förlåt mig.

  (Om ministrar och partiledare beblandar sig med extrema vänsterelement torde ändå säkerheten vara god..? SÄPO frihetsberövar kända våldsverkare natten före..? Du kan få godis som muta..? Kindpuss..?)

  SvaraRadera
 4. Jag är Chang Zigenarjude

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du är på vänsterjippot och filmar, för samtliga som sänder håller på att klippa och byta till helikoptervy varje gång det blir alltför hetsiga slagord från scenen. Det är ett mycket välregisserat propagandastycke som kablas ut.

  SvaraRadera
 6. Jag har precis funnit din blogg och jag gillar det du skriver. Kommer följa dig med stort intresse.

  SvaraRadera
 7. Nu hade du väl blivit nedslagen i Kärrtorp för dina rasisitiska politiska åsikter och inget annat? Antagligen av andra judar eftersom du tillhör ett parti som vill förbjuda kosher-kött & brit milah samt vill samarbeta med franska och österrikiska nazister i EU? Just det ja, Kent Ekeroth missar ju heller aldrig en chans att berätta att svenska judar är ett gäng liberalmarxister som styr pk-media i Sverige! Var har vi hört den förut?

  Som tur är lever du och jag i ett demokratiskt land det där det vare sig är ett brott att vara jude - eller dum i huvet!

  SvaraRadera

MediaCreeper